Carola's Street - Pass The Dutchie

Ha kul på jobbet

När man jobbar största delen av sitt liv så är det ju väldigt viktigt att man ser till att man trivs och har det kul på jobbet. Det gör ju att man kommer tycka att det är trevligt att gå till jobbet på morgonen. Det är verkligen något som man gör väl i att göra.
Man tjänar på att ha kul på jobbet, både som arbetsgivare och som arbetstagare. Man kommer att må bra och inte ha så många som kommer  och klagar eller som vill ta ledigt eller som sjukskriver sig för att dom inte trivs på jobbet.
Och man som jobbar kommer tycka att ens jobb är kul och då kommer man att göra ett bra jobb och man kommer då känna sig mer nöjd med sig själv att det känns bra.

Är det nödvändigt att ha kul?

Det beror på hur man ser på det, ja det är bra att man har trevligt på jobbet och att man trivs så att man kan behålla sina anställda. Ja det är viktigt att man mår bra på jobbet, och det är även bra för chefen som vill att man ska må bra och chefen får då även mindre problem för att dom trivs på jobbet.
Ett företag som jag tycker tar väl hand om sin personal och som verkar ha kul på jobbet är smarter marketing, ja det verkar vara en god stämaning där på jobbet och det är ju jätte viktigt att man har det trevligt tillsammans och det borde alla sträva efter skulle man kunna tycka. Ja det är bra att det är så att man trivs och mår bra och har kul tillsammans. Det finns många sätt på hur man kan nå dit och det kan vi ju ta upp en annan gång såhär. Ja det är bra att visa på att det går.