Carola's Street - Pass The Dutchie

Till huset

Dags att fixa till hemma? Ja det kan vara dags att göra om och fixa det. Det kan vara att man vill göra om ett befintligt rum eller garage eller så kan man bygget ill något nytt det kan vara härligt att göra så att man får en gäst stuga eller fixa vinden. Ja då kanske man behöver köpa lite lösull och liknande för att få till en bra isolering. Det gör att det blir bra inför vintern.

Man vill gärna att det ska vara varmt och skönt under vintern

Ja det är ju inte så skönt att vara hemma om det är för kallt hemma och man inte kan vara hemma utan att frysa under vintern.
Så det är verkligen värt att satsa på en bra isolering när man håller på att göra om hemma. Så att man under vinterns kan få det så där varmt och mysigt som man vill ha det så att man kan behålla värmen och njuta fult ut.
Så man göra väl i att ta in någon som kan det så att det blir bra gjort och att det blir fint och bra. Ja på så sätt så kommer det att bli så fint som möjligt och det blir bekvämare att vara hemma.

Det är verkligen mysigt att vara hemma när man gör det mysigt och varmt hemma, det är bra att kunna njuta fult ut och ha det lugnt och skönt när snön faller och det börjar bli minus grader ute.

Ja det finns så många fördelar med att ha ett het hus med bra isolering och det är är verklige värt att göra det så passa bra som man bara kan så att alla kan trivas bra.
Ja det är mysigt att nu när hösten är på ingång att fixa och dona hemma och vill göra det fint och mysigt.